leverziekte dieet

De lever is een belangrijk orgaan in het lichaam, en wanneer de lever optreedt kan veroorzaken ravage op je lichaam. Echter, er zijn bepaalde voedingsmiddelen die kunnen helpen de lever voor zo lang mogelijk en het gemak van de stress van de ziekte

Waarde van de lever

De lever is verantwoordelijk voor de stofwisseling het voedsel dat je eet in nuttige energie om te functioneren in het dagelijks leven. Als de lever ziek is, zal de nutriënten in het voedsel dat u consumeren verloren.

Een gezonde lever zal gebruik maken van eiwit weefselherstel in het lichaam. Een ongezonde lever zorgt ervoor dat vet moet worden afgezet.

Suggesties voor de lever ziekte dieet

Eerste aanbeveling is het vergroten van koolhydraten en eiwit inname te beperken. Koolhydraten zoals brood, pasta en volkoren granen zijn goede keuzes. Koolhydraten te vermijden zijn van de junk food variëteit zoals zoute chips en popcorn.

Je moet ook investeren in multivitaminen en supplementen, in het bijzonder glucosamine chondroitine, vitaminen B, C, D en E.

Zorg er ook voor om veel water te drinken, want 8 tot 12 acht-ounce glazen water wordt aanbevolen voor mensen met een leveraandoening. Water kan helpen met de uitdroging dat veel leverziekten patiënten ervaren.

Wat te vermijden

Eerste op de lijst compleet is onthouding van alcohol. Ook weg te blijven van cafeënehoudende dranken

Vermijd het eten van teveel ongezonde vetten in uw voeding;. Vet kan vaak voorkomen dat eiwit uit goed wordt verteerd. Ook proberen om weg te blijven van te veel natrium, natrium kan leiden tot een opgeblazen gevoel en het behoud van vocht in het lichaam.

Niet eten te veel eiwitten uit vet voedsel, in plaats kiezen voor magere eiwitten, zoals vis, gevogelte en rundvlees.

verrassend genoeg niet alle vitaminen wordt aanbevolen met name vitamine A, vitamine B3 en te veel ijzer. Mee te gaan met het vermijden van vitamine A, te vermijden voedingsmiddelen die rijk zijn met het als eigeel, melkproducten hoog in vet en visolie.

Doe geen moeite wandelen vaststelling van de diepvriesproducten gangpad sinds verwerkt voedsel bevat meestal te veel zout voor mensen met een leveraandoening.

Voorbeeld Menu

Een monster menu hoffelijkheid van de National Library of Medicine en het National Institute website:

Voor het ontbijt probeer een citrusvrucht vol met vitamine C, havermout of volkoren graan met een beetje melk, een plakje van tarwe toast met jam en een glas sap of water.

Voor de lunch, magere vis, gevogelte of rundvlees, een nonprocessed zetmeel voedsel, zoals aardappelen, een portie groente of salade, twee sneetjes tarwe of volkoren brood met een beetje margarine niet meer dan twee theelepeltjes met eetlepel gelei of jam, een stuk fruit en een glas melk, water of sap.

een gezonde traktatie zoals Graham crackers of stuk fruit zou zowel goede opties voor snacks in de middag.

Voor het diner nog eens vier gram rundvlees, vis of gevogelte, ander zetmeel, plantaardige of salade, twee volkoren sneetjes geroosterd brood of broodjes, een stuk fruit of gezond dessert. Als je nog steeds honger later in de nacht, probeer dan een ander stuk fruit voor een avondsnack.

Natuurlijk, voordat er aan de hand met een dieet dan vooraf een arts raadplegen. Bepaalde vormen van leverziekten vereist vermijden of toevoeging van specifieke voedingsmiddelen en vitaminen.
----------------------------------
Relevante medische:
----------------------------------
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝