Wat zijn de oorzaken laag calciumgehalte en laag kaliumgehalte in een persoon?

Mineralen zijn nodig om het lichaam goed te laten functioneren. Twee noodzakelijke degenen zijn kalium en calcium. Beide specifieke taken vervullen die ervoor zorgen dat het lichaam sterk en gezond

Functie

Kalium is nodig om te helpen bij het zenuwstelsel, de lagere kans op het ontwikkelen hypertensie en met de vertering van voedsel te helpen. Calcium is nodig om botten en tanden gezond te houden.

Oorzaak

Kalium gebreken kunnen worden veroorzaakt door een slecht dieet, braken, diarree en problemen met organen in het spijsverteringsstelsel. Calciumtekort kan ook worden veroorzaakt door een slecht dieet, samen met schildklier problemen en een lage vitamine D. Beide zijn sterk beu00EFnvloed door hormoonspiegels.

Symptomen

Beide kunnen leiden tot spierkrampen, zwakte en pijn. Laag calciumgehalte kan ook leiden tot een lage botdichtheid en problemen met de tanden.

Behandeling

Lage kalium wordt behandeld door het oplossen van problemen met specifieke organen, supplementen en het verbeteren van eetgewoonten. Calciumtekort is ook behandeld door de verandering in voeding en supplementen, maar ook moet richten op de oorzaak.

Preventie /Oplossing

eten van voedsel rijk aan zowel calcium en kalium is de beste manier is om een tekort te voorkomen. Voorbeelden van kalium zijn bananen, avocado's en rozijnen. Voor calcium, eet zuivelproducten, amandelen en broccoli.
----------------------------------
Relevante medische:
----------------------------------
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝