snelle manier voor jonge 14-jarige meisjes om gewicht te verliezen

De prevalentie van spoor-dunne modellen op de covers van populaire tijdschriften heeft ertoe geleid dat veel 14-jarige meisjes te voelen de druk om gewicht te verliezen. Helaas, vaker wel dan niet, in plaats van zich te houden aan gezond bewegen regimes, deze meisjes toevlucht te nemen tot crashdiëten en andere ongezonde gewoonten in een poging om hun tailles trim sneller. Hoewel er geen gemakkelijke, snelle manier voor 14-jarige meisjes om gewicht te verliezen, kunnen ze gebruik maken van verschillende strategieën om op lange termijn, gezond gewicht-verlies te bereiken op een relatief sneller tempo.

Sneller gewichtsverlies door middel van Calorie Moderation

Alle mensen nodig om genoeg calorieën te eten om hun gewicht te blijven en hun lichaam te laten functioneren. Echter, wanneer mensen meer dan hun minimale dagelijkse calorie behoeften consumeren, problemen met overgewicht ontstaan. Schattingen op basis van het Institute of Geschatte Energy Medicine Eisen raden dat meisjes in de leeftijd tussen 14 en 18 jaar 1800 calorieën per dag consumeren als ze live een sedentaire levensstijl; 2. 000 calorieën per dag als ze matig actief en 2. 400 calorieën als ze live een actieve levensstijl.

De Harris Benedict BMR Formule

Hoewel het Instituut voor Energie Geschatte Geneeskunde Eisen zorgen voor een algemene leidraad, het is een feit dat er bepaalde variabelen die kunnen leiden tot grote verschillen tussen de dagelijkse elke individuele 14-jarige meisje calorieën behoeften. Naast niveau van activiteit, kunnen dingen zoals leeftijd, lengte en gewicht bij te dragen tot sterk verschillende calorie behoeften. U kunt hieronder gebruik maken van de Harris Benedict BMR Formule voor een nauwkeuriger beeld te krijgen voor precies hoeveel calorieën een 14-jarige meisje moet elke dag te consumeren.

Harris Benedict BMR Formule

Vrouwen: BMR=655 + (4. 35 x gewicht in kilo's) + (4,7 x hoogte in centimeters)-(4,7 x leeftijd in jaren)
Mannen: BMR=66 + (6,23 x gewicht in kilo's) + (12,7 x hoogte in centimeters)-(6,8 x leeftijd in jaren)


Harris Benedict calorische behoeften Formule

Om uw totale dagelijkse calorie behoeften te bepalen, vermenigvuldig je BMR door de geschikte activiteit factor, als volgt:
-Als u sedentaire zijn (weinig of geen oefening): Calorie-Berekening=BMR x 1. 2
-Als je licht actief (lichte training /sport 1-3 dagen /week): Calorie-Berekening=BMR x 1. 375
-Als u matig actief (matige lichaamsbeweging /sport 3-5 dagen /week): Calorie-Berekening=BMR x 1. 55
-Als u zeer actief (hard oefenen /sport 6-7 dagen per week): Calorie-Berekening=BMR x 1. 725
-Als je extra actief (zeer moeilijke oefening /Sport lichamelijke baan of 2x opleiding): Calorie-Berekening=BMR x 1. 9

de juiste voeding voor Weight Loss

Als een 14-jarig meisje heeft bepaald haar calorie-behoefte met behulp van de Harris Benedict formule, ze kan beter een dieet te formuleren dat haar kan helpen gewicht te verliezen. De sleutel tot gewichtsverlies wordt verbruikt minder calorieën dan het lichaam nodig heeft. Dit dwingt het lichaam om vet te verbranden, en op zijn beurt, zal het lichaam veroorzaken om gewicht te verliezen. Bijvoorbeeld, als de Harris Benedict formule op voorwaarde dat u met een 2. 400 calorieën resultaat, zou je willen tussen de 2. 000 en 2. 200 calorieën tot u uw gewichtsverlies doel. Er moet echter een 14-jarig meisje niet alleen indiscriminantly minder calorieën. Omdat kinderen nog groeien, is het belangrijk dat zij gezond, voedzaam voedsel, zelfs wanneer zij proberen om gewicht te verliezen consumeren. Voedingsmiddelen, zoals, broccoli, spinazie, salades, vis en mager kipfilet kan zorgen voor de vitamines, mineralen en eiwitten een groeiende 14-jarig meisje behoeften. Weet niet hoe je een gezond dieet te formuleren op uw eigen? Raadpleeg het Amerikaanse ministerie van Landbouw aan calorieën en voedingsstoffen Database voor een exacte gids voor het aantal calorieën in elk type van voedsel. Type gewoon in de specifieke voedsel, en de USDA-database zal u voorzien van het aantal calorieën per portie en de lijst van voedingsstoffen elk voedsel bevat.

Sneller gewichtsverlies door middel van oefening

Bepaalde oefeningen kunnen bijdragen tot een snellere gewichtsafname voor 14-jarige meisjes. Volgens de statistieken van de Wisconsin ministerie van Volksgezondheid en Gezin Services, de volgende oefeningen de snelste gewichtsverlies te bevorderen door het verbranden van de meeste calorieën:

(Merk op dat het gewicht van elke individuele 14-jarige meisje is een factor bij het bepalen van precies hoeveel calorieën ze verbranden tijdens elke oefening)

High-impact aerobics
Een 130 pond14-jarige meisje zou verbranden 413 calorieën per uur van de oefening
Een 155 pond 14-jarige meisje zou verbranden 493 calorieën per uur van de oefening
Een 190 pond 14-jarige meisje zou branden 604 calorieën per uur van de oefening

Running (op 6 mijl per uur)
Een 130 pond 14-jarige meisje zou verbranden 590 calorieën per uur van de oefening
Een 155 pond 14-jarige meisje zou verbranden 704 calorieën per uur van de oefening
Een 190 pond 14-jarige meisje zou verbranden 863 calorieën per uur van de oefening

Krachtig Zwemmen
Een 130 pond14-jarige meisje zou verbranden 590 calorieën per uur van de oefening
Een 155 pond 14-jarige meisje zou verbranden 704 calorieën per uur van de oefening
Een 190 pond 14-jarige meisje zou branden 863 calorieën per uur van de oefening

Krachtig Fietsen
Een 130 pond 14-jarige meisje zou verbranden 708 calorieën per uur van de oefening
Een 155 pond 14-jarige meisje zou verbranden 844 calorieën per uur van de oefening
Een 190 pond 14-jarige meisje zou branden 1. 035 calorieën per uur van de oefening

Raadpleeg het gedeelte Bronnen hieronder voor extra trainingsmogelijkheden statistieken van de Wisconsin ministerie van Volksgezondheid en Gezin Services.
----------------------------------
Relevante medische:
----------------------------------
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝