hoe tarwe gras alkalize

Alkalizing is het proces van het herstel van uw lichaam de natuurlijke pH-waarde door het drinken van grote hoeveelheden juiced groenten en fruit die sterk alkalisch. Tarwe gras is bekend in de holistische geneeskunde voor een voedings-rijke bron van zeventien aminozuren en negentig twee essentiële mineralen en vitaminen. Het is een populaire aanvulling op een alkaliserend dieet, want het kan alleen worden ingenomen in een vorm geperst vanwege de vezelsamenstelling

Je hebt nodig:.
Maalmachines /alkalizing fruitpers


. 1.
Aankoop of groeien uw eigen tarwe gras te leveren. Tarwe gras is gemakkelijk verkrijgbaar bij de meeste reformwinkels.
Grow tarwe gras door het weken ongepolijste tarwe 's nachts. Vul klei potten met potgrond regelmatig. Strooi er de geweekte tarwe op de top van de bodem. Plaats een dun laagje aarde over de tarwekorrel. Plaats de potten in een donkere ruimte en water de pot elke dag. Neem de pot uit de donkere gebied dat ooit spruiten verschijnen en plaats in een zonnige omgeving. Oogst in een week.
2.
Beslissen hoe lang u moet de juiced tarwe gras te slaan. Het opslaan van de tarwe gras sap gedurende enkele uren vereist de aanschaf van een twin-gear alkalizing fruitpers. Het maken van sap tarwe gras op een lagere snelheid, wat mogelijk is met de twin-gear functie, resulteert in minder misbruik aan de tarwe gras en een langere houdbaarheid dan wanneer u had gebruikt een alkaliserend fruitpers, die berustte op middelpuntvliedende kracht.

3.
Koop een hoge kwaliteit fruitpers. Dit is essentieel, als een lage kwaliteit fruitpers zal niet in staat zijn om efficiënt sap te trekken uit tarwe gras. Japanse merken zijn goed beschouwd als zeer efficiënt Juicers als deze zijn meestal gemaakt sap te verkrijgen uit moeilijke bronnen zoals rijst scheuten.
4.
Wijs een schone paar keuken schaar speciaal voor het oogsten van de tarwe gras. Neem de schaar en knipte de bovenkant paar centimeter van gras. Niets anders nodig voordat het gras in de sapcentrifuge. Steek de tarwe gras in de sapcentrifuge als je de handleiding aangeeft.
5.
Drink de uitgepakte tarwe gras sap direct of op te slaan in uw koelkast tot 24 uur, afhankelijk van de wijze van extractie. Het is aanbevolen dat u het sap drinken zo dicht mogelijk bij de winning mogelijk tijd krijgt voor de grootste voordelen.

Tips en waarschuwingen


  • Drink niet meer dan twee tot vier gram tarwe gras per dag als zij diarree en /of braken veroorzaken.
  • ----------------------------------
    Relevante medische:
    ----------------------------------
    好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝