hoe broodverkoop

Iedereen houdt van brood, maar een goede opslag kan alle soorten houden van brood frisser en langer. Volg deze tips om brood het beste kan worden

Je moet houden:. .
Theedoek
Plastic folie.
Diepvrieszakjes.
Broodtrommel.


1.
Vers gebakken brood, dat onmiddellijk kan worden gewikkeld worden gegeten in een schone handdoek en bewaard op een breadboard.
2.
Houd gesneden winkel gekocht sandwichbrood het in de originele plastic verpakking om het brood vocht vast te houden helpen. Het moet bewaard worden bij kamertemperatuur op een koele donkere plaats. Zonlicht zorgt ervoor dat brood uit te drogen, en als het op een vochtige plaats, het zal groeien schimmels.
3.
Knapperig bakkerij brood Bewaar in de oorspronkelijke papieren hoesje. Stel het niet in een plastic zak, want het zal teveel vocht vast te houden en worden sponsachtig. Om te voorkomen dat bakkerij brood uitdrogen, behalve het eindstuk en gebruik het als een einde beschermer. Je kunt ook het brood afgesneden uiteinde naar beneden op een breadboard.
4.
Brood keepers zijn de ideale plek voor het houden van brood voor maximaal een week. Zij onderhouden de koele, donkere sfeer die brood nodig heeft. Terwijl een hout, metaal, klei of broodtrommel is ideaal, in gebieden waar bugs zijn er in overvloed, een Tupperware soort brood keeper die het mogelijk maakt brood ademen is een goede optie.
5.
Voor de lange -termijn opslag, wrap voorgesneden brood in plastic wrap met het verwijderen van de lucht en zet hem in de vriezer. Het is moeilijk om een sneetje brood nadat het bevroren is geweest. Het blijft gedurende drie tot vier maanden.

Tips en waarschuwingen


  • Brood in de koelkast bewaard verouderen in een sneller tempo als het zorgt ervoor dat de zetmeelmoleculen kristalliseren .
  • Nooit warm brood in plastic, want het zal drassig.
  • ----------------------------------
    Relevante medische:
    ----------------------------------
    好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝