chronisch alcoholmisbruik definitie

Chronisch alcoholmisbruik kan worden gedefinieerd door meer dan 3 of 4 glazen per dag (afhankelijk van geslacht). In het algemeen, moeten vrouwen drinken minder dan mannen, omdat de lichamen van vrouwen zijn samengesteld uit minder water, dus een vrouw in staat is om dronken sneller te krijgen. Binge drinken kan ook worden gecategoriseerd als misbruik. Personen die zich op eetbuien om stress te verlichten kan schade veroorzaken aan hun gezondheid in de tijd en meer vatbaar voor ziekten

Blackouts

Mensen die ervaring "blackouts" als gevolg van intoxicatie kan een chronisch alcoholmisbruik probleem. Black-outs worden beschreven als episoden van zwaar drinken waar een individu wordt niet op de hoogte van hun gedrag op het punt van het vergeten evenementen. Dit komt doordat alcohol interfereert met de hersenen het vermogen om op lange termijn geheugen vorm, hoewel voormalige herinneringen (die zich hebben voorgedaan v¨?¨ër de alcohol) zal niet worden aangetast. Als grote hoeveelheden alcohol worden geconsumeerd, cognitieve functie weigert, net als de maat van geheugenstoornissen.

Verhoogde tolerantie

Voor occasionele drinkers, kunnen een paar alcoholische dranken veroorzaken intoxicatie. Degenen die veel drinken en op een regelmatige basis zullen een hoge tolerantie voor de alcohol, en ze kunnen meer dranken te worden gedronken. Een waarschuwing teken van verslaving is een groeiende consumptie van alcohol, met minder invloed op.

Intrekking

Degenen die chronisch misbruik alcohol zal worden fysiek afhankelijk van de drug. Dit gebeurt wanneer het lichaam gewend raakt aan de verbruikte alcohol. Lichamelijke ziekte kan zich voordoen wanneer de alcohol niet geconsumeerd, dit heet terugtrekking.
Symptomen van het herroepingsrecht zijn, zweten, trillen, misselijkheid en hoofdpijn. Als deze symptomen zich voordoen, kan het tijd zijn om behandeling te zoeken.

Behandeling faciliteiten en ziekenhuizen kunnen een veilige plaats voor die verlangen naar "detox. " Specifieke geneesmiddelen kunnen worden voorgeschreven om de individuele sen uit de alcohol met minder complicaties te helpen. Daarnaast kan ziekenhuizen en faciliteiten Monitor patiënten met alcohol verslavingen om ervoor te zorgen dat de aanvallen en andere reacties worden gecontroleerd. Voor meer informatie over behandelingen en alcoholmisbruik, zie het gedeelte Bronnen.

Mood Swings

Chronische alcoholverslaafden zal frequent drastische stemmingswisselingen hebben. Dit kan zich voordoen wanneer het individu is het drinken van of vanuit de wens om te drinken. Omdat alcohol is een depressieve, zal het helpen het individu om te ontspannen. Dit kan resulteren in gevoelens van euforie. Wanneer het individu is hunkeren naar alcohol, maar kan hij wel onrustig en geërriteerd.

Verwaarlozing

Chronische alcoholverslaafden kan belangeloze geworden in het voormalige hobby's of interesses. Bovendien kunnen ze zo in beslag genomen met het drinken van dat zij niet door te zetten met verantwoordelijkheden en verplichtingen. Enkele voorbeelden zijn uitval van de sport, zich terugtrekken uit sociale clubs of bijeenkomsten, niet op je werk, en het verwaarlozen van relaties.
----------------------------------
Relevante medische:
----------------------------------
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝