wat is gember thee goed voor?

Gember heeft veel voordelen voor de gezondheid en kan worden genomen in verschillende vormen. Zelfs als je gewoon slice van de verse wortel en trekken in heet water tot een gemberthee te maken, zal u nog steeds een aantal van de voordelen-of is het een verlichting van misselijkheid en pijn, het genezen van een zere keel of als onderdeel van een Chinees Colon Cleanse

Menstruatie Cramps

Chinese vrouwen drinken gemberthee, vermengd met bruine suiker, om menstruatiekrampen te verlichten. Deze combinatie helpt niet alleen de pijn, maar het helpt je lichaam te elimineren afval, te voorzien van een te reinigen. Drink het minstens 2 keer per dag, meer als de kramp is ernstig. Je kan ook een warme gemberthee te comprimeren, gemaakt met 6 oz. van verse gemberwortel en 1 qt. kokend water. Dompel een washandje in en plaats deze op uw maag te ontlasten kramp. De gember en het kompres een opwarming, verwarmingskussen effect.

Verkoudheden

Gember wortel thee kan helpen koude patiënten te genezen van hun infectie sneller omdat het kan worden gedronken om te helpen koorts te breken. Heet water te drinken vermengd met verse gember en citroen, terwijl onderdompelen in een warm bad, zal leiden tot zweten en te helpen doorbreken van de koorts, versnelde het herstel van de infectie. De pittige en zoete combinatie zal ook helpen breken het slijm en congestie van uw koud, waardoor je je beter voelt.

keelpijn

Sip warm water, verrijkt met verse gember en 3 eetl. van honing. Drink je thee geleidelijk aan, als je keel kan tingly and Scratchy voelt als je uitschakelen. Als uw keelpijn ernstig is, kan u heemstwortel toe te voegen aan de gember en honing thee, omdat het zal helpen bij de genezing van uw ontstoken en gezwollen keel.

Misselijkheid en indigestie

Drinken gember thee kan verminderen de symptomen van misselijkheid en braken, in verband met reisziekte, zwangerschap en de griep. Ginger steun deze symptomen door te helpen de afscheiding van spijsverteringssappen, het minimaliseren van maagzuur en het maximaliseren van spierspanning in de darmen. U dient te streven naar 2 kopjes thee per dag drinken en 1 theelepel toe te voegen. verse gember aan ieder. Als u zwanger bent, gember voor meer dan 4 dagen niet op een rij.

Artritis Pain

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, gemberwortel thee kan ook worden toegediend om de pijn geassocieerd met artritis te verlichten (zie link in Resources). De thee helpt voorkomen dat een ontsteking van de bloedvaten die artritis pijn te provoceren. Als patiënten te nemen gember twee keer per dag, zal hun pijn te verlichten, en zij zullen geen behoefte aan zoveel recept pijnstillers.
----------------------------------
Relevante medische:
----------------------------------
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝