pistache voordelen voor de gezondheid

Pistachenoten zijn een snack die zal veel meer doen dan te beteugelen uw eetlust. Deze mooie kleine noten schijnen als het gaat om voeding. Van een betere cardiovasculaire gezondheid te handhaven visie, pistachenoten bevatten een verscheidenheid aan voedingsstoffen en bijbehorende voordelen niet altijd gevonden in andere noten. Munch op een handvol de volgende keer dat je nodig hebt voor een hapje en plukken deze gezonde beloningen

Heart Health

Pistachenoten zijn hoog in hart gezond enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Studies hebben verband gelegd tussen de consumptie van pistachenoten met een verlaging van de totale cholesterol. Bovendien hebben sommige studies toonden een daling van LDL-cholesterol, vaak aangeduid met "slechte" cholesterol, en anderen hebben laten ook zien een toename van HDL-cholesterol, vaak als "goed" cholesterol genoemd. Een studie van Penn State University onderzocht de invloed van pistache inname op de bloeddruk in de reactie op stress. Patiënten die aten pistachenoten hadden een lagere bloeddruk. Beheersing of vermindering van zowel cholesterol in het bloed en de bloeddruk zijn de belangrijkste factoren bij het verminderen van het risico van hart-en vaatziekten.

Eye Gezondheid

Pistachenoten bevat twee unieke carotenoëden niet vaak gevonden in andere noten. De carotenoëden luteëne en zeaxanthine fungeren als beschermende anti-oxidanten. Antioxidanten zijn stoffen die weefsels te beschermen tegen schade door vrije radicalen in het lichaam. Luteëne en zeaxanthine zijn geassocieerd met gezondheid van het oog en de vermindering van het risico voor het ontwikkelen van leeftijdsgebonden maculaire degenerationm dat is de belangrijkste oorzaak van slechtziendheid en blindheid in verworven in de Verenigde Staten.

Meer nuttige voedingsstoffen

In aanvulling op hun bijdrage aan het hart en de gezondheid van het oog pistachenoten zijn ook een uitstekende bron van koper, mangaan en vitamine B6, alsmede een goede bron van een verscheidenheid van andere B-vitamines. Koper is van belang als onderdeel van enzymen en helpt bij de vorming van bindweefsel. Mangaan speelt een rol in het weefsel ontwikkeling, groei, voortplanting en de stofwisseling van vet en koolhydraten. Vitamine B6 is belangrijk in de ontwikkeling van antilichamen in het immuunsysteem en het helpt ook met een gezonde zenuwfunctie en de productie van rode bloedcellen. Pistachenoten ook vezels, wat gunstig is voor de gastro-intestinale gezondheid bevatten.

Weight Loss

Terwijl de consumptie van noten wordt aangemoedigd door de voordelen voor de gezondheid, is het nog steeds belangrijk om te kijken gedeelte maten. Hoewel voedzaam, ze zijn ook hoog in calorieën die kunnen bederven gewichtsverlies inspanningen. Studies hebben bepaald dat er geen verandering in gewicht was gedetecteerd wanneer pistachenoten werden geconsumeerd met mate. Ze zijn een lagere calorie-moer. Een portie van pistachenoten is ongeveer 49 noten, die 170 calorieën. Daarnaast zijn pistachenoten meestal nog steeds gevonden in de schelp. Het duurt een beetje van het werk te krijgen in hen, die de tijd vertraagt eten waardoor de hersenen beter te kunnen het signaal van de darmen wanneer een persoon vol is. Daarnaast kan deze trager eten leiden tot meer bewust eten en genieten van het voedsel.

beste keuzes

Kies pistachenoten die nog in de shell en vermijd zwaar gezouten rassen. Overmaat natrium neemt verhoogt de bloeddruk bij sommige mensen. Selecteer pistachenoten met een lichtgroene kleur met een beige schelp. Gekleurde variëteiten, zoals die in de kleuren rood, komen tijdens de feestdagen. Ze zijn leuk voor decoratie, maar zijn geverfd. De oorspronkelijke groene kleur is een frissere, meer natuurlijke keuze. U kunt pistachenoten in een luchtdichte container voor maximaal drie maanden in de koelkast of vries ze voor zes maanden dus wees niet bang om ze in bulk kopen als je een goede deal.
----------------------------------
Relevante medische:
----------------------------------
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝