feiten over rode gist rijst voor het verlagen van cholesterol

Rode gist rijst is rijst die wordt gefermenteerd in Monascus purpureus, een soort gist. Aziatische genezers en artsen hebben gebruikt rode gist rijst eeuwen om te helpen bij de spijsvertering en voor een betere bloedcirculatie. In de afgelopen jaren, heeft rode gist rijst zijn verkrijgbaar in aanvullende vorm en op de markt als een natuurlijke steun in het verlagen van cholesterol. Het is ook het onderwerp geweest van studies en onderzoek door de Federal Drug Administration

Geschiedenis

Documentatie van het gebruik van rode gist rijst dateert uit de Tang Dynastie in 800 AD. Het is opgenomen in een medische encyclopedie dateert uit de Ming-dynastie (1368-1644) als een remedie voor een slechte bloedsomloop. Rode gist rijst was, en nog steeds is, ook gebruikt als specerij in de Aziatische keuken. In 1977, een Dr Endo uit Japan ontdekt een van nature voorkomende stof in de Monascus gist. Hij noemde de stof Moncacolin K. Deze verbinding is een lovastatine, lovastatine is het actieve ingrediënt in het recept voorgeschreven medicijnen het cholesterol te verlagen.

Time Frame

De Federal Drug Administration (FDA) niet te reguleren voedingssupplementen. Rode gist rijst werd verkocht als een aanvulling in de jaren 1990, maar werd ook de handel wordt gebracht als een natuurlijke steun in het verlagen van cholesterol. Inderdaad, rode gist rijst hoeft dat geneesmiddelen onroerend goed, omdat de lovastatine die het bevat. In 1999, hoewel de FDA aangekondigd dat zij de regulering van de toeslag te zoeken, omdat lovastatine is een gereguleerde stof.

Effecten

In 2000, de 10e Circuit Court of Appeals oordeelde de FDA toelating had gekregen om de rode gist rijst te reguleren . Rode gist rijst gestart verdwijnen uit de schappen van drogisterijen en supermarkten. Uiteindelijk heeft de FDA het onderzoek resulteerde in fabrikanten van rode gist rijst verminderen van de hoeveelheid lovastatine in hun producten. Lovastatine werd een spoorelement in over-the-counter rode gist rijst supplementen.

Voordelen

Rode gist rijst is nog steeds beschouwd als een natuurlijke steun in het verlagen van cholesterol, en blijft het onderwerp van studies van de doeltreffendheid ervan. De resultaten van een 2009 studie uitgevoerd in Flourtown, Pennsylvania, zijn gepubliceerd in het 16 juni editie van de "Annals of Internal Medicine". De studie omvatte 62 mensen die niet konden tolereren dat de negatieve bijwerkingen van statines voorschrijven. Die gegeven rode gist rijst, waarin het bedrag van lovastatine strikt werd gecontroleerd, bleek duidelijke verbetering in hun cholesterolgehalte boven die gegeven placebo's.

Overwegingen

Dus waarom heeft de FDA te onderzoeken en vervolgens invloed op het bedrag van de actieve ingrediënt in rode gist rijst dat cholesterol verlaagt? De bijwerkingen van statines voorschrijven ernstig kan zijn en in sommige gevallen fataal. Als gevolg spier-en gewrichtspijn kunnen ernstig zijn. Nierschade is een mogelijkheid. Andere, minder ernstige bijwerkingen zijn hoofdpijn, maagklachten en duizeligheid. Deze bijwerkingen zijn het gevolg van het innemen van lovastatine, dezelfde werkzame stof in rode gist rijst.

Waarschuwing

De rode gist rijst gevonden schappen van de supermarkt heeft nog steeds sporen van de verbinding lovastatine, samen met andere statine-bevattende verbindingen. Rode gist rijst lijkt effectief bij het verlagen van cholesterol, en u in staat zijn om de lagere doseringen tolereren in het supplement, in tegenstelling tot de hogere doseringen in recepten.
Je kan ook lijden aan dezelfde bijwerkingen als u zou doen als je nam een recept statine. Als uw cholesterolgehalte te hoog zijn, kan rode gist rijst het antwoord voor je. Maar je moet contact opnemen met uw arts voordat u rode gist rijst en controleren op bijwerkingen.
----------------------------------
Relevante medische:
----------------------------------
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝